We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

 • Zakenpartner(s)
  Zakenpartner(s)

  Alleen een bedrijf beginnen of toch met een zakenpartner? En wat zijn de voordelen van een zakenpartner en wat juist niet? En waar moet je aan denken? Lees meer over deze en vele andere vragen op deze site.

 • Contact
  Contact

  Vragen? Ga naar ons forum of neem contact met ons op.

'Europees handelsregister in de maak'


AMSTERDAM - Makkelijker informatie inwinnen over leveranciers en afnemers over de grens komt een stuk dichterbij. Martin van Eijl, directeur van Kamer van Koophandel Nederland, verwacht dat het Europees Parlement nog dit jaar instemt met een centraal handelsregister.

Van Eijl reageert daarmee op uitspraken van eurocommissaris Michel Barnier. Die liet zich vorige week in Den Haag positief uit over een koppeling tussen alle landelijke en regionale handelsregisters. Vooral de toename

van grensoverschrijdend handelsverkeer en e-commerce maakt zo'n centraal toegankelijk register volgens Barnier wenselijk. Er bestaat al een vrijwillige koppeling van handelsregisters binnen de EU. Die is echter onvolledig en kwalitatief erg wisselvallig.


Login

Laatste forumberichten

 • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style