We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

 • Zakenpartner(s)
  Zakenpartner(s)

  Alleen een bedrijf beginnen of toch met een zakenpartner? En wat zijn de voordelen van een zakenpartner en wat juist niet? En waar moet je aan denken? Lees meer over deze en vele andere vragen op deze site.

 • Contact
  Contact

  Vragen? Ga naar ons forum of neem contact met ons op.

Online boekhouden steeds meer in trek


Den Haag - Ruim een vierde van alle boekhoudkantoren bieden hun klanten online boekhoudpakketten aan aldus Keala Consultancy. Wanneer de kantoren en dus de hoeveelheid werknemers groter wordt, stijgt dit percentage.

De komende jaren zal dit percentage ook alleen maar groter worden. Online boekhouden is bij ons populairder dan in het buitenland waar ze vaak angstig zijn voor de beveiliging van de informatie in de cloud.

Hier is vooral Exact veruit de populairste op grote afstand gevolgd door Unit 4 en Twinfield. De opkomst van boekhouden in de cloud is volgens Keale te veklaren doordat hiermee IT beheer overbodig wordt en de kosten dus lager en er zou hiermee efficienter met de klant samengewerkt kunnen worden.

Lees er meer over bij Kaela


Login

Laatste forumberichten

 • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style