We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

 • Zakenpartner(s)
  Zakenpartner(s)

  Alleen een bedrijf beginnen of toch met een zakenpartner? En wat zijn de voordelen van een zakenpartner en wat juist niet? En waar moet je aan denken? Lees meer over deze en vele andere vragen op deze site.

 • Contact
  Contact

  Vragen? Ga naar ons forum of neem contact met ons op.

Kantoormeubelen belangrijk voor de arbeidsproductiviteit


Uit vele onderzoeken die onder het MKB Nederland zijn gehouden is gebleken dat werknemers zich prettiger voelen in een mooie en praktisch aangeklede kantoorruimte. In veel bedrijven wordt bezuinigd op een goede werkplek terwijl een goede werkplek juist kan leiden tot meer tevreden werknemers die op een dag meer werk verrichten.  Dat kantoormeubelen (Online te kopen) zoals een bureaustoel een belangrijke toegevoegde waarde in een werkplek hebben is bekend, echter dat ook de stijl en indeling van een werkplek belangrijk is, is bij vele werkgevers niet bekend. Zo zal een kantoor met enkel grijze kleuren en bij elkaar geraapte meubelen geen goede invloed hebben op de werksfeer. Een mooi ingericht kantoor met mooie en warme kleuren is zeker van invloed op de werkzaamheden van de werknemers. In 2013 is het de trend om een kantoor bureau (Webwinkel) te kiezen die is voorzien van een mooi hout kleurig blad in een noten of witte kleur. De archiefkasten worden doorgaans in het wit gekozen zodat de bureaus en kasten al een mooi geheel vormen.

Belangrijk is dus om bij het starten van een eigen bedrijf je direct te bekommeren over de inrichting van het kantoor. Zorg voor een praktische indeling, een goede bureaustoel, een mooi en in hoogte verstelbaar bureau en de basis is gelegd voor een goed kantoor.


Login

Laatste forumberichten

 • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style