We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

Bedrijfshuisvesting opties


Registreer nu op het forum voor gratis ondernemingsplannen

Werkplek aan huis

Als startende ondernemer probeer je alle kosten natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Daarom is een kantoor aan huis een goede optie. Het is goedkoop, maar je  kunt vrijwel nooit huisvestingskosten aftrekken van de belasting. Thuiswerken is goed te combineren met andere taken thuis, maar als de kinderen overdag thuis zijn, ligt afleiding op de loer.

Flexplekken

Je kunt als zzp’er natuurlijk vanuit huis werken, maar dan kan je wereldje nogal klein worden. Daarom kiezen veel zzp’ers voor een  flexkantoor. Hier kun je, gratis of tegen een kleine vergoeding, gebruikmaken van een bureau en internetaansluiting

Een bedrijfsverzamelgebouw

Weinig budget, maar toch een eigen werkplek buitenshuis? Denk dan eens aan een bedrijfsverzamelgebouw. Dan beschik je over een kantoorruimte, maar deel je bijvoorbeeld een kopieerapparaat en de schoonmaak.

Een eigen kantoor of winkel

De droom van iedere ondernemer: een eigen kantoor of winkel. Houd wel met een paar zaken rekening. Zitten er veel concurrenten in de buurt? Heb je een vergunning nodig? En wat zijn de gemeenschappelijk kosten voor bijvoorbeeld onroerend goed? Leer er meer over onder bedrijfslocatie.

Login

Laatste forumberichten

  • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style