We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

Bedrijfshuisvesting


Registreer nu op het forum voor gratis ondernemingsplannen

Rond de start van een bedrijf dienen er tal van belangrijke en minder belangrijke beslissingen worden genomen. Een wel zeer belangrijke beslissing vormt de vestiging van het bedrijf. Wáár zou het nieuwe bedrijf het beste kunnen worden gevestigd? En hóe zal het bedrijf worden gevestigd? Met betrekking tot de plaats van vestiging, dát is doorgaans een keuze voor het leven, immers, een bedrijf verhuizen doe je niet zomaar. De manier waaróp je gevestigd zult zijn, is weliswaar óók van belang maar die kan niet altijd definitief zijn, zéker niet in de startfase. Immers, zou het bedrijf in de toekomst groeien, of veranderen de productieprocessen, dan zal de manier waarop men gevestigd is, moeten worden gewijzigd.
Beslissingen omtrent de bedrijfsvestiging hangen af van zeer veel factoren; bedrijfsplannen, financiële mogelijkheden en wellicht ook familieomstandigheden. Uiteraard dienen aUe opties te worden gewogen terwijl wij ons kunnen voorstellen dat de ondernemer er niet zelf uitkomt. Geadviseerd wordt zich te laten bijstaan door een deskundige. Bedenk dat er zeer veel afhangt van een juiste besluitvorming; als gevolg van overhaaste beslissingen in de startfase kan de ondernemer het in de toekomst zeer moeilijk krijgen. Zelfs het voortbestaan kan van die besluitvorming afhangen. In de hierna volgende onderwerpen zal worden ingegaan op de huisvesting

Tip: De bedrijfsvestiging (waar en hoe) heeft alles te maken met het mogelijke ondernemerssucces. Al hetgeen daarover gezegd kan worden verdient dan ook de volle aandacht van de startende ondernemer.

Login

Laatste forumberichten

  • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style