We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

Parttime ondernemen kan ook


Registreer nu op het forum voor gratis ondernemingsplannen

In toenemende mate kiezen aanstaande ondernemers eerst voor het parttime ondernemerschap. Dat houdt in dat men met de werkgever overeen komt enkele dagen in de week minder te gaan werken en die dagen worden dan besteed aan de opbouw van het eigen bedrijf. Veel werkgevers hebben daar geen moeite mee. Het komt voor dat de werkgever daar blij mee is e zelfs bereid is om werkzaamheden aan zijn werknemer uit te besteden. De werkgever blijkt nogal eens de eerste klant van de starter te zijn. Naarmate het bedrijf van de starter dan groeit, kunnen er, in overleg met de werkgever, steeds meer dagen aan de nieuwe onderneming worden besteed. De starter kan zich dan rustig inleven in alle mogelijke aspecten van het eigen bedrijf waarbij de werkgever vaak bereid blijkt te zijn werknemer te voorzien van praktische adviezen. Zo’n situatie biedt vooral de starter vele voordelen. Het grootste voordeel ligt uiteraard in het salaris dat de starter naast zijn bedrijfsactiviteiten ontvangt. En wat te denken van de gebruikelijke werknemersverzekeringen. Zaken die voor zekerheid zorgen.

Tip: Wie het plan heeft opgevat zelfstandig ondernemer te worden, doet er goed aan dit met de werkgever te bespreken. De kans is groot dat die bereid is mee te werken aan de start, advies te verstrekken en misschien zelfs de eerste klant te worden.

Login

Laatste forumberichten

  • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style