We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

Operational lease


Registreer nu op het forum voor gratis ondernemingsplannen

Spreken wij over leasing, dan bedoelen wij daar meestal operationallease mee. Een populaire leasevorm waarbij het vaak om lease-auto's gaat. Tot op zekere hoogte mag je over een financieringsmethode spreken, al is het dat in feite niet. Het financiële voordeel zit in het feit dat er bij operational lease geen hoge investeringen behoeven te worden gedaan. Een voorbeeld: stel dat de ondernemer tien auto's wil kopen, dan zal hij tenminste € 300.000 moeten betalen. Maar, maakt hij gebruik van tien lease-auto's, dan hoeft de ondernemer niets te investeren en gaat het om het betalen van een maandelijks leasebedrag waarin ook onderhoudskosten, verzekering en belasting zijn opgenomen. Daarbij kunnen alle lasten worden afgetrokken van de opbrengsten van de onderneming.
Behalve personen- en bedrijfsauto's kan er van alles worden geleast: onroerende én roerende goederen, bijvoorbeeld bedrijfsmiddelen als machines, bouwkranen, draaibanken, computers, bureaus enzovoort.
Na afloop van het leasecontract kan het lease-object meestal worden gekocht.

Login

Laatste forumberichten

  • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style