We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Een eigen bedrijf starten

Vaste lening


Registreer nu op het forum voor gratis ondernemingsplannen

De vaste lening, ook aangeduid met middellange of lange lening, richt zich op de financiering van onroerend goed of bedrijfsmiddelen. De lening bestaat uit een vast bedrag met een vooraf vastgestelde looptijd en een vast aflossingsschema. De hoogte van de lening is afhankelijk van de waarde van het onderpand.
De middellange (vaste) lening wordt doorgaans gebruikt voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen en inventaris. Meestal is de looptijd vijf tot tien jaar, de rente kán vaststaan maar kan ook variabel zijn. De lening is niet dagelijks opzegbaar, met uitzondering van situaties als surseance of faillissement. Vooraf wordt een aflossingsschema afgesproken, hetgeen neer komt op een regelmatige aflossing per maand, per kwartaal, half jaar of per jaar.

Login

Laatste forumberichten

  • Geen berichten om weer te geven.

Over de website

Op deze site informeren we over alles wat te maken heeft met het starten van een eigen bedrijf.

Schrijf mee

Zelf artikelen toevoegen aan onze website? Stuur je artikel naar ons toe.

Forum

Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen over een bepaald onderwerp? Ga naar ons forum.

Contact

Contact met ons opnemen? Maak gebruik van ons contactformulier.

colour style colour style colour style colour style